3 snabba vägar till jobb i Norrköping för dig som saknar fullständiga gymnasiebetyg

Pilar i olika riktningar och texten "3 snabba vägar till jobb, för dig som saknar fullständiga gymnasiebetyg".

Det är lågkonjunktur och varningarna om ökad arbetslöshet haglar tätt i media. Men i Norrköping finns flera branscher som skriker efter arbetskraft och som erbjuder trygg anställning med goda karriärmöjligheter.

Vilken väg ska du ta för att nå dina mål? Komvux Norrköping erbjuder utbildningsvägar som öppnar dörrar, skapar möjligheter och bygger broar till framtiden. Här är tre utbildningsval som snabbt kan förvandla din dröm till verklighet, oavsett vad du har för utgångspunkt i livet.

  1. Din väg till en bransch med goda karriärmöjligheter: Våra kurser inom industri gör dig snabbt till en attraktiv kandidat för arbetsgivare som söker kompetent personal, som är redo att starta omgående. Industribranschen har ett stort behov av arbetskraft och det finns många arbetsmöjligheter direkt efter examen här i Norrköping.

    Klicka här för att se hur du ansöker

  2. Din väg till kreativitet i köket: Komvux kockutbildning rustar dig med de tekniker och kunskaper som krävs för att direkt kunna kliva in i yrkeslivet i en värld där kvalificerade kockar är hett eftertraktade. Transformera din passion för matlagning till ett yrke. Som kock blandar du kreativitet med stort tekniskt kunnande. En karriär med smak av framgång!

    Klicka här för att se hur du ansöker

  3. Din väg till ett jobb med hjärta: Genom våra kurser inom vård- och omsorg tar du steget in i en karriär där ditt arbete direkt påverkar individers livskvalitet. Det är en bransch i akut behov av arbetskraft, där jobben väntar på dedikerade hjältar som du. Det här är vägen för dig som vill kombinera engagemang och medmänsklighet med goda karriärmöjligheter och en säker försörjning.

    Klicka här för att se hur du ansöker

Glöm inte att du också kan förstärka din akademiska grund med kurser i matematik, svenska och engelska, såväl som andra grundkurser. Dessa öppnar vägar till vidare studier på universitet och högskola. Helt nya horisonter väntar dig!

Om du behöver vägledning i ditt val, finns Vägledningscentrum. Våra studie- och yrkesvägledare hjälper dig att navigera bland kurserna och hitta just din väg framåt. Du kan även få hjälp med din ansökan till Komvux.

Klicka här för att se hur du ansöker

Komvux i Norrköping är början på din väg till en trygg framtid. Säkra din plats på vårens kurser genom att skicka in din ansökan senast den 19 november.

Din resa, din framtid, din väg. Den börjar här – ta första steget idag!