Plusboxar

Med hjälp av en plusbox, som även brukar kallas hopfällbart fält eller collapsible, kan du dölja viss information på webben, men ändå göra det möjligt för besökaren att läsa mer. Det är ett sätt att minska längden på webbsidor för den som måste ha mycket text. Besökare som vill ha mer information klickar bara på plusboxen, och då fälls mer text ut.

Plusboxarna på sidan anvnder modulens namn som titel på den expanderbara ytan.

För att använda en dekoration högerklickar du på textmodulen/layouten > dekoration > den dekoration man vill använda

Plusboxar som används på siten:

Plusbox

Plusbox som har en ljusgrå bakgrund vid expanderat läge.

användningsområde är tillexempel:

Vanliga frågor:

Tänk dig en logisk problemlösare med naturvetenskapliga kunskaper och kritiskt tänkande. Det kan vara du om tre år om du väljer vår naturvetenskapliga utbildning. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Tänk dig en logisk problemlösare med naturvetenskapliga kunskaper och kritiskt tänkande. Det kan vara du om tre år om du väljer vår naturvetenskapliga utbildning. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.

Plusbox - Temafärgad ikon

Plusboxen har en temafägad plusikon och rubrikytan får sidans sekundära temafärg som bakgrundsfärg vid expanderat läge.

Användningsområde är tillexempel:

Programämnen:

Exempeltabell

Ämne:

Poäng:

Engelska

30p

Fordonsteknik

60p

Engelska

30p

Fordonsteknik

60p

Engelska

30p

Utbildningar:

Plusboxar med rubriknivåer:

Det finns möjlighet att lägga in plusboxar som har rubriknivå 2 och 3. De krävs ibland för att få sidorna tillgängliga och sökmotoroptimerade.

Utseendemässigt skiljer de inte från dekorationerna Plusbox eller Plusbox - temafärgad ikon, utan det märks bara i koden för skärmläsare och sökmotorer.

Senast ändrad: 2022-11-17 11:04:01